Onze kartonnen kokers

Ontdek hier onze verschillende kartonnen kokers! Mocht u vragen hebben omtrent onze producten, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Dankzij de eenvoud van kartonnen kokers zijn ze dé ideale manier om posters of allerhande te vervoeren of zelfs op te sturen. Al onze producten worden met de meeste aandacht behandeld om aan uw eisen te beantwoorden. Bovendien kunnen we onze kokers behandelen zodat ze bijvoorbeeld extra waterdicht zijn of zelfs een specifieke uitwendige aankleding hebben. Op die manier passen onze kokers zich aan uw noden en wensen aan.

Wij doen al het nodige om u voor 100 procent tevreden te stellen en uw wensen te vervullen, zelfs de meest specifieke. Elke dag staan we met een glimlach voor u klaar!
 
KARTONNEN KOKERS MET/ZONDER DEKSEL(deksel kan ook geniet worden)
Onze kartonnen kokers zijn een uitstekend middel om uw producten tot bij de klant te krijgen. Op die manier komen ze ongeschonden terecht in de brievenbus, samen met andere zaken die we er dagelijks tegenkomen: de krant, postkaarten, en dergelijke.
 
Op aanvraag kunnen onze kokers ook in diverse kleuren gemaakt worden.
KOKERS VOOR HET OPWIKKELEN VAN DIVERSE MATERIALEN

Kartonnen kokers zijn de meest gebruikte en makkelijkste oplossing voor het oprollen van diverse materialen. Niets eenvoudiger om een papieren, plastic of aluminium cadeau te presenteren! Dit vereist natuurlijk het gebruik van kokers van hoogwaardig industrieel karton -- en dat kunnen wij u garanderen.

KOKERS VOOR DISPLAYS

Kartonnen kokers zijn de beste manier om uw affiches te stockeren of te vervoeren. Onze kokers bestaan uit twee delen die makkelijk in elkaar passen en eenvoudigweg met plakband verzegeld kunnen worden. Op die manier bent u verzekerd van de veiligheid en zekerheid van de stockage en het transport van uw producten. Op aanvraag kunnen onze kokers ook in diverse kleuren gemaakt worden.

KARTONNEN RINGEN

Daarnaast produceren we kartonnen ringen van verschillende diameters, lengtes en diktes, volledig volgens uw noden. 


DIAMETERS

Dit zijn de meest gevraagde diameters (in mm) voor onze kokers. Andere diameters zijn steeds mogelijk op aanvraag.
25-30-34-36-38-40-42-45-50-60-65-70-76.4-80-81.2-86-90-100-102-110-120-125-150-  200(new)

DIKTES

Naargelang de diameter van de koker ligt de dikte tussen 1 en 7 mm.

HOOGTES

De hoogte van onze kokers gaat van 10 mm tot 4500 mm.

U kunt ons steeds contacteren.